Testa detta, för det var jättegott!
Ingredienser:
- Vit fisk (jag använde alaska pollock)
- kokosflingor
- fiberhusk (eller vanligt mjöl)
- ägg
- cayennepeppar
- salt, vitpeppar
- blomkål
- gröna bönor
- smör
- kokosmjölk
- buljongtärning
- olja
Gör såhär:
1. Vispa upp ägget/äggen på en tallrik.
2. Strö ut kokos, fiberhusk, cayennepeppar, salt och vitpeppar på en tallrik och blanda ihop.
3. Vänd fisken i ägget och sedan i kokosblandningen.
4. Koka upp kokosmjölk, lite vatten och en buljongtärning.
5. Lägg i blomkålen i kokosmjölken och koka till den blir mjuk. Under tiden steker du fisken i smör/olja och wokar på de gröna bönorna. Glöm inte att salta bönorna!
6. Häll av det mesta av kokosmjölken och mixa ihop blomkålen tillsammans med smör och lite salt till ett härligt mos.
7. Servera.
8. Ät.
När jag stekte fisken ramlade det mesta av paneringen av och fisken gick sönder. Men vaddå, då...
Tjing!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar