måndag 28 september 2009

Hund och allsvenskan.


Först och främst: MJÄLLBY TILL ALLSVENSKAN! Helt underbart och de är så jäkla väl värda det. Nästa säsong syns de på canal +. Tjusigt värre.


Nu har Rocky varit hos oss i lite drygt två veckor. Han anpassar sig mer och mer, det går bättre och bättre, och han blir mer och mer avslappnad här hemma. Det enda som inte funkar så bra är maten. Men vi ger inte upp ännu. Han är säkert fortfarande lite stressad och äter därför inte så mycket. Det är inte så att han inte äter alls, men han äter inte upp all sin mat.


Denna veckan måste han vara på hunddagis, eftersom Jocke jobbar förmiddag. Tyvärr blev han lämnad där av sina förra ägare, och hade varit rätt stressad idag, eftersom han trodde att jag oxå hade lämnat honom för gott. Lille plutten. Men så småningom kommer han att inse att vi är hans slutgiltiga ägare och aldrig kommer att lämna bort honom.


Igår fick han sitt första bad. Det gick ganska bra, och jäklar vad smutsig han var!! Tyvärr var det någon som inte hade plockat upp efter sin hund i rasthagen idag, och därmed fick Rocky en massa bajs på sig = ett snabbad även idag. Det var mindre populärt, men han insåg snart att det inte var någon mening att kämpa emot.


Nu ska jag tömma diskmaskinen och servera Rocky mat.


Tjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar